NV200 Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter #1
System is charged
Fuse in dash board fuse box good
Fuse use in fuse box under hood good
I can supply power direct from battery to clutch.
Clutch engages cooling fans come on.
Getting 45 degree air at vents.
Just cant het clutch to engage any other way.
Light on AC switch on dash lights up but clutch doesn't engage.
Pressure switch on condenser is new.
Is there another pressure switch that I am missing
 

·
Registered
Joined
·
19 Posts
This is a month old. Just curious if you have figured out the problem as I'm experiencing the same thing. Thanks
 

·
Registered
Joined
·
89 Posts
I'll bring one in the shop later and have a look. There isn't a lot to go wrong. If the system is properly charged and the pressure switch works the clutch should engage. Unless there is a break in the wiring harness.... Refrigerant pressure could be too high or too low too.
 

·
Registered
Joined
·
89 Posts
I'll bring one in the shop later and have a look. There isn't a lot to go wrong. If the system is properly charged and the pressure switch works the clutch should engage. Unless there is a break in the wiring harness....I noticed one wire near the firewall starting to show signs of failure. It was where the harness bent sharply. Odly enough this was in a 2017 that already had the engine harness replaced under warranty after having random dead throttle pedal problems they couldn't figure out. The thing is way past warranty now.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top